Caravan verhuur

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een caravan, graag geven wij u een goed advies voor een onbezorgde vakantie.

Onze caravans worden compleet verhuurd inclusief voortent of luifel, elektra kabel, inventaris en spiegels voor op de auto. U hoeft alleen nog maar uw eigen koffers en beddengoed mee te nemen en u kunt vertrekken.

De huurperiode is van zaterdag tot zaterdag, alle bedragen zijn weekprijzen inclusief BTW. Wij raden u aan een reisverzekering en een ANWB Europa service met aanhang pakket af te sluiten voor uw vakantie.

Is een caravan huren iets voor u, of u heeft eventueel meer vragen, neem dan contact met ons op.

 

Huurtarief per week

Hoogseizoen – juli t/m augustus

€ 450,-

Midden seizoen – april t/m juni en september

€ 400,-

Laagseizoen oktober  t/m maart

€ 350,-

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de borg. De borg bedraagt € 500,00 per periode.

 

Caravans

Onze caravans zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht zodat u optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie. 

Onze caravans worden geleverd met voortent of luifel, keuken/ huishoudinrichting en tuintafel met stoelen.

Hieronder staan een aantal foto's van één onze van caravans de Caravelair Antares, deze caravan is voorzien van een stapelbed, vast 2 persoonsbed en een treinzit welke veranderd kan worden in een bed. Ook heeft deze caravan een keuken en badkamer, welke voorzien is van een toilet een wastafel. Indien u liever een caravan wilt voor 2 personen is dat uiteraard ook mogelijk. Dit is ook een Caravelair Antares, deze caravan is voorzien van een vast 2-persoonsbed een treinzit, welke eventueel nog omgezet kan worden in een 1-persoonsbed, een badkamer en keuken.

Bent u nieuwschierig geworden en wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of kom langs op de Legmeerdijk in Amstelveen.