Caravan verhuur

woensdag 16 mei 2018 -
De eerste verhuur caravans zijn alweer vertrokken. Heeft u altijd al eens met een caravan op vakantie willen gaan maar u heeft geen caravan.. er zijn nog een aantal weken beschikbaar in het voor en naseizoen voor de zes-persoonscaravan of in het hoogseizoen voor de twee-persoonscaravan, dit is ook leuk om te combineren met een klein tentje naast de caravan voor de kinderen.
Lees verder

Inruilactie Power Xtreme accu's

woensdag 28 juni 2017 - De Shelter Amstelveen B.V. biedt u de mogelijkheid om uw zware accu inclusief lader in te ruilen voor een lichtgewicht Power Xtreme Lithium Accu
De Shelter Amstelveen B.V. biedt u de mogelijkheid om uw zware accu inclusief lader in te ruilen voor een lichtgewicht Power Xtreme Lithium Accu
Lees verder

Occasion van de maand: Knaus Sport en Fun

vrijdag 19 mei 2017 - Knaus Sport en Fun 480 Ql Mover, luifel 1600 kg as. Kijk voor meer informatie: www.sheltercaravanstalling,nl/occasions

Stabilisatorkoppeling

donderdag 18 mei 2017 - De stabilisatorkoppeling kennen we in verschillende uitvoeringen. De bekendste zijn AKS van AL-KO, Westfalia SSK en de WS van Winterhoff. In grote lijnen werken ze volgens hetzelfde principe: twee of vier elementjes omklemmen de trekhaakkogel stevig. Lees meer..

Is uw caravan, camper of vouwwagen al zomerklaar?

dinsdag 4 april 2017 -
Met het voorjaar in aantocht hebben wij het er maar druk mee. De maandenlang opgeslagen caravans komen weer uit de stalling. De pret kan beginnen, maar eerst maken we al die caravans samen met u zomerklaar.
Lees verder

Trekhaak

dinsdag 21 maart 2017 -
Je koopt een nieuwe auto, maar welke trekhaak hoort daar bij?
Lees verder

Na winter caravanchassis en camperchassis reinigen

vrijdag 3 maart 2017 -
Na de winter moeten caravanchassis en camperchassis goed worden gereinigd van zout. Dat doe je met veel water en een zachte borstel. Aangekoekt strooizout moet je voorzichtig oplossen.
Lees verder

Caravanbanden

dinsdag 21 februari 2017 -
Caravanbanden zijn de enige delen van een caravan die in contact staan met de weg. Je veiligheid, tijdens acceleratie en remmen en in bochten, is dus afhankelijk van een relatief klein gebied van wegcontact. Daarom zijn goede caravanbanden van het grootste belang. Lees in dit artikel meer over caravanbanden.
Lees verder

Lithium Ion LiFePO4 boordaccu voor caravan en camper zijn de accu’s van de toekomst

maandag 13 februari 2017 -
Topstallingen.nl caravan/camperstallingen kopen deze samen voordelig voor u in.
Lees verder

Occasion van de maand: Fiat Ducato Knaus

woensdag 21 december 2016 -
Occasion van de maand: Fiat Ducato Knaus. Ga voor meer informatie naar: www.sheltercaravanstalling.nl/occasions
Lees verder
12