Stalling

Jaarstalling

Voor de jaarstalling bieden wij u 2 mogelijkheden:

Service stalling en Zelfservice stalling


Service stalling

Indien u uw voertuig op onze hoofdvestiging aan de Legmeerdijk 226 wilt stallen kiest u voor een optimaal beveiligde en geïsoleerde stalling waarin wij uw voertuig voor u naar binnen en buiten halen. Indien u uw voertuig wilt komen halen kunt u dit telefonisch of via het formulier op de website, één dag van te voren doorgeven, zodat wij uw voertuig uit de stalling kunnen halen.

Wanneer u uw voertuig terugbrengt, hoeft u dit niet te melden. Als u het terrein oprijdt kunt u uw voertuig rechts langs de stoeprand parkeren. Wij zorgen er dan voor dat uw voertuig weer netjes gestald wordt.

Het aantal keren dat u uw gestalde object wilt komen halen is in de zomerperiode niet aan een maximum gebonden. In de winterperiode is ophalen ook mogelijk, maar altijd in onderling overleg. In onze caravanstalling is het op last van de brandweer niet toegestaan om gasflessen in het gestalde object achter te laten. Tevens dienen accu's losgekoppeld te worden.

Zelfservice stalling

U kunt ook kiezen voor de zelfservice stalling. Dit zijn eveneens beveiligde en geïsoleerde loodsen dichtbij de hoofdvestiging waarbij u de mogelijkheid heeft om met een chip of sleutel zelf uw voertuig op te halen of terug te brengen tussen 's morgens 06:00 uur en 's avonds 20:00 uur. Gaat u er vaak met de caravan of camper op uit en wilt u profiteren van ruimere openingstijden, dan kunt u kiezen voor de zelfservice stalling. Ook in deze loodsen zijn gasflessen ten strengste verboden en zo mogelijk accu's loskoppelen. Deze stalling is voor voertuigen vanaf 5,5 meter.

 

Tijdelijke stalling

Indien u niet het gehele jaar stalling nodig heeft maar alleen voor bijvoorbeeld 6 maanden bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden u een beveiligde stalling aan waar wij zelf de voertuigen naar binnen en buiten brengen, bij de tijdelijke stalling is het dus niet mogelijk om dit zelf te doen. De bedoeling is dat u uw voertuig komt brengen aan de Legmeerdijk 226 en daar weer komt halen wanneer de periode voorbij is.